Every second Sunday of each winter month is dedicated to a winter brunch at which the menu has well-known local products from Transylvania. From sheep chees from the region of Mărginimea Sibiului and Cindrel Mountains, salty tarts and Saxon hanklich cake from Sibiu´s surroundings, syrups, marmalades and honey from the Hartibaciu Valley, Bazna and Mangalița pork and fruits from the many orchards, we propose various themes according to the provenance of the ingredients used while cooking. The menu itself consists of some cold and warm specialties from Transylvania as well as a soup and a main course, syrups and herbal tea.
Fiecare a doua duminică este rezervată unui brunch de iarnă la care meniul este alcătuit din produse emblematice din Transilvania. De la brănzeturi de oaie din Mărginimea Sibiului, lichiuri sărate și hanklich săsesc din jurul Sibiului, siropuri, gemuri și miere din Valea Hârtibaciului, porcul de Bazna sau mangalița și fructe de livadă de la poalele Cindrelului, propunem tematici diferite în funcție de zona de proveniență a ingredientelor. Meniul este și el bogat și are la bază minim zece specialități locale, siropuri și ceaiuri de plante.
Host
Atrium Cafe Bistro & Art
Bistro located in the basement of Casa Luxemburg in the Small Square of Sibiu´s historical centre very close to the Liars Bridge.